Kelderdichting

De vochtbehandeling in uw kelder varieert naargelang de ernst van het vochtprobleem. Ook de functie van de ruimte zal een grote rol spelen bij de aard van de vochtbestrijding en uiteraard het bijhorende budget. Een vochtige kelder bestrijden laat u best uitvoeren door een vochtspecialist met ervaring. Een juiste diagnose is de eerste en belangrijkste stap naar een duurzame oplossing van uw vochtprobleem.

Technieken om uw kelder leefbaar te maken

  • Bekuipen van keldermuren
  • Vloerdrainage
  • Plaatsen van waterdichte en versterkte vloeren
  • Aquadrain randdrainage systemen


Bekuipen keldermuren

Bekuiping is een goede preventieve maatregel voor beginnende vochtproblemen. Als uw kelder nog in goede staat is, maar kenmerken vertoont van vochtinfiltratie, is het bekuipen van je keldermuren een goed idee. Het bekuipen gebeurt door cementering in verschillende lagen.

Vloerdrainage

Vloerdrainage is een efficiënte methode voor het behandelen van diverse vochtproblemen waar een kelder mee kan kampen. Binnentredend grondwater wordt dankzij vloerdrainage afgevoerd zodat de kelderruimte vochtvrij blijft.

Waterdichte en versterkte vloeren

Waterdichte vloeren (gietvloeren) laten geen water door. Deze kunnen overal geplaatst worden, ook op uw bestaande ondergrond.

Aquadrain drainage

Aquadrain randdrainage is een geprefabriceerde plaatafvoer bestaande uit een driedimensionale, uit polypropyleen gevormde kuil met een niet-geweven polypropyleen filterdoek aan één zijde. De gevormde dimpelkern zorgt voor druksterkte en verzamelt water voor stroming naar afvoerafvoerpijpen.

Meer info over Kelderdichting?

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte en advies!

Contacteer ons