Gevelrenovatie

Wanneer u kiest voor een samenwerking met NRGY-Solutions, kiest u ervoor om ontzorgd te worden. In overleg wordt bekeken welke oplossing voor jouw situatie het meest geschikt en duurzaam is. Wij adviseren in functie van jouw noden.

We stemmen onze planning af met eventuele andere aannemers, en zijn correct in onze planning.

Onze diensten

NRGY-Solutions staat voor correct advies op maat van de klant. Wij hebben een breed gamma aan producten en mogelijkheden om uw gevel te isoleren en af te werken voor de uitstraling die bij u past.

Wenst u advies over premies? Check onze blog sectie!

Gevelrenovatie

Isolatie

NRGY-Solutions isoleert uw woning. Afhankelijk van de situatie en uw wensen selecteren wij de beste oplossing om jouw woning te isoleren.

Lees meer

Ventilatie

Isoleren is onlosmakelijk verbonden met ventileren. Voor een gezonde woning zorgt NRGY-Solutions voor een duurzaam ventilatiesysteem.

Lees meer

Impregneren

NRGY-Solutions heeft een uitgebreide expertise betreffende het oplossen en voorkomen van vochtproblemen voor uw binnen- en buitenmuren. Door middel van hydrofuge maken we uw gevel waterafstotend.

Lees meer

Gevelbekleding

Een stijlvolle gevelbekleding geeft karakter aan je woning. NRGY-Solutions geeft jouw thuis de uitstraling die bij jouw persoonlijkheid past.

Spuitkurk

Kurk is van nature uit een bijzonder sterk isolatiemateriaal. Spuitkurk is een akoestisch isolerend, dampopen, waterdicht en brandwerend multi-toepasbaar product. Het is 100% natuurlijk.

Meer over Spuitkurk

Kaleien

Naast het opfleuren van muren, beschermt kalei ook de ondergrond. Het voordeel is dat je een damp-open systeem krijgt die je gevel nog laat ademen.

Meer over Kaleien

Crepi

Met sierpleister of crepi geeft u uw woning een strakke uitstraling. Bovendien beschermt gevelbepleistering uw gevel en woning tegen de verschillende weersomstandigheden zoals vocht en vriesweer.

Meer over Crepi

Steenstrips

Met steenstrips kan men zonder grote aanpassingen een bestaande gevel volledig vernieuwen.

Meer over Steenstrips