Isolatie

Buitengevelisolatie is nog steeds de beste manier om uw woning na te isoleren. Het is een manier waar u veel mogelijkheden mee heeft. U kan deze afwerken naar eigen budget ,van sierpleister tot steenstrips. 

Men kan kiezen om enerzijds de isolatie rechtstreeks tegen uw buitengevel te plaatsen maar het is ook mogelijk om uw buitengevel af te breken en rechtstreeks tegen uw binnengevel te isoleren.Deze laatste is omslachtiger maar nog steeds de beste manier van isoleren. Tevens kan u raamdorpels en dakoversteken behouden maar zal de woning ook mooier ogen. 

Buitengevelisolatie kan afgewerkt worden met steenstrips , crépi of spuitkurk. Wij passen het type isolatie aan naargelang de afwerking. Wij werken steeds met de beste isolatie met een zo hoog mogelijke lambda-waarde.  

Voor meer advies voor uw project op maat komt onze adviseur dit graag samen met u bekijken. 

Energie besparen

Door te isoleren bespaart u heel wat op vlak van verwarming of airco. Op termijn is isoleren een investering die zichzelf terugverdient!

Minder vochtproblemen

Door isolatieplaten is er geen doorslaand vocht meer, en bijgevolg ook geen vorstschade aan je gevel.

Meerwaarde bij verkoop

De isolatie draagt bij aan de waarde van uw woning.

Nieuwe uitstraling

Na het afwerken met spuitkurk, crepi of steenstrips heeft uw woning een nieuw jasje.

Beste isolatie

Een gevelisolatie is bouwkundig gezien de beste manier. Op deze manier kan men de meeste koudebruggen wegnemen.

Premies

U krijgt nog steeds 15€ premie per geisoleerde m2 van uw netwerkbeheerder, eventueel aangevuld met een premie van de vlaamse overheid voor uw gevelrenovatie (www.premiezoeker.be).

Meer info over Isolatie?

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte en advies!

Contacteer ons