Vochtexpertise

Een correcte analyse van uw vochtprobleem is essentiëel. Het merendeel van de vastgestelde diagnoses bij vochtproblemen zijn foutief. Daarom is het belangrijk om een correcte diagnose te laten vaststellen door een betrouwbaar en deskundig expert als NRGY-Solutions. Op deze manier vermijdt u om achteraf bijkomende werken te moeten laten uitvoeren. Enkel door het vaststellen van een correcte diagnose kan men het probleem echt aanpakken. Zo voorkomt u een escalatie van het probleem, en bespaart u geld!

Nadelen van vochtproblemen

  • Vochtproblemen in een woning leiden tot gezondheidsproblemen bij de bewoners.
  • De waarde van uw woning zakt.
  • Onbehandelde vochtproblemen kunnen tot ongezonde schimmelvorming leiden.
  • Pleisterwerk en behang komt los.
  • Je voegwerk komt los bij vriesweer.
  • Je verkrijgt energieverlies, wat voor een grotere energiefactuur zorgt.

Hoe langer u wacht om vochtproblemen aan te pakken, hoe groter het probleem zal worden, en hoe duurder de oplossing wordt.

Heeft u vochtproblemen? Vraag een gratis expertise aan bij NRGY-Solutions.

Kelderdichting

NRGY-Solutions zorgt ervoor dat uw kelder waterdicht is. Afhankelijk van de situatie en uw wensen selecteren wij de beste oplossing om jouw kelder waterdicht te maken.

Lees meer

Opstijgend vocht

NRGY-Solutions laat opstijgend vocht verdwijnen. Afhankelijk van de situatie en uw wensen selecteren wij de beste oplossing om jouw woning vochtvrij te maken.

Lees meer

Doorslaand vocht

NRGY-Solutions laat doorslaand vocht verdwijnen. Afhankelijk van de situatie en uw wensen selecteren wij de beste oplossing om doorslaand vocht te bestrijden.

Lees meer

Schimmel- en condensbestrijding

NRGY-Solutions maakt uw woning schimmelvrij. Afhankelijk van de situatie en uw wensen selecteren wij de beste oplossing om jouw woning schimmelvrij te maken.

Lees meer